EMPRESES

Obres i manteniment d’edificis

La ciutat es mou, i nosaltres amb ella. Treballem en la conservació i manteniment d’edificis i obres en general. Contribuïm al bon funcionament de les ciutats a través dels nostres serveis.
LLISTAT DE SERVEIS

Oferim serveis de manteniment integral d’edificis per assegurar la seva conservació. Tot tipus d’obres, rehabilitació de sostres de pladur i escaiola, fusteria, serralleria, pintura, vidraria, fontaneria, sanejament, jardineria, il·luminació, electrificació de baixa tensió, climatització, calefacció, instal·lacions d’aigua calenta i gas canalitzat son alguns dels serveis que en l’actualitat oferim, escoltant noves propostes sempre amb ànim de generar noves oportunitats laborals.

A l’exterior, realitzem pintura de façanes, amb l’ús de productes de primera qualitat, apliquem solucions per evitar humitat, filtracions i deterioraments. Per a l’interior, ens adaptem a les necessitats de cada projecte, cenyint-nos a protocols de qualitat, pulcritud i cura d’elements com el mobiliari o els paviments. Disposem d’un ampli catàleg de pintures anti-humitats.

Servei integral per al manteniment d’instal·lacions que inclou les activitats de neteja, el control de plagues, jardineria, serveis tècnics, higiene i desinfecció.

Realitzem tot tipus de manteniments, recobriments i pintats de naus industrials i maquinària en compliment de tots els estàndards i ISOs que la indústria requereix.

CONTRACTA EL TEU SERVEI