Avis Legal

Per donar compliment amb l’establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades de la informació general d’aquest lloc web.


OBJECTE 

Aquestes condicions generals (a partir d’ara, les “Condicions Generals”) regulen l’ús de tots els serveis d’aquest lloc web (a partir d’ara “el Portal”) que AURIAFIL, posa a la disposició dels usuaris d’Internet. Per la simple utilització del Portal, els usuaris expressen la plena acceptació sense reserves d’aquestes, les quals podran ser modificades per l’Empresa en qualsevol moment. Els usuaris es veuen sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d’instruccions que es posin en el seu coneixement, en relació amb els continguts o serveis concrets, que contemplen el previst en aquestes Condicions Generals sempre que no s’hi oposin.


INFORMACIÓ A L’ USUARI

AURIAFIL, és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’ aquestes dades, pel que se li facilita la següent informació del tractament:


RESPONSABLE DE LES VOSTRES DADES

El present document constitueix la Política de privacitat que s’aplica a totes les dades de caràcter personal que AURIAFIL tracta sobre vostè. A continuació us informem sobre les dades que identifiquen al RESPONSABLE del tractament:

Responsable
FUNDACIÓ PER LA INCLUSIÓ LABORAL ÀURIA

CIF
G-67044271

Adreça postal
C/ REBLÓ 7-9 08292, Esparreguera

Telèfon de contacte
937708410

Correu electrònic
info@auriafil.org

Dades del contacte del Delegat de Protecció de Dades (DPD-DPO lopd@msanchez.cat


BUTLLETÍ / COMUNICACIONS COMERCIALS

En els casos en què ens atorgui el seu consentiment segons el qual preveu l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, utilitzarem les seves dades identificatives i de contacte per enviar-li informació sobre les novetats de la pàgina web, notícies d’interès sobre el sector, així com promocions i ofertes dels nostres productes i serveis.

La vigència de les promocions que li enviem poden estar subjectes a la disponibilitat dels productes i a especificacions més concretes sobre les mateixes. Davant de qualsevol dubte, l’informarem sobre les condicions de les promocions a través del nostre Departament d’Atenció al Client.


FORMULARI DE CONTACTE

Les dades personals que ens enviï mitjançant el formulari de contacte seran tractades exclusivament per atendre la seva consulta. La informació recollida es limita a dades identificatives i de contacte, així com dades relacionades amb la naturalesa de la petició que ens dirigeixi. Respecte a la informació automàtica de navegació que recopilem, li recomanem llegir la nostra Política de cookies.


CURRÍCULUMS

La finalitat de disposar del seu currículum vitae és dur a terme processos de selecció de personal. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat/da a formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs, fins que ho considerem oportú i sigui adequat a la finalitat indicada.


XARXES SOCIALS

Mitjançant la nostra pàgina web pot accedir a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram d’accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l’usuari pot registrar i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d’aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la nostra web i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privacitat a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, Twitter, Instagram. “AURIAFIL” no és titular de les xarxes socials.


CONSERVACIÓ DE DADES

Els criteris de conservació de les dades es mantindran mentre hi hagi un interès d’ambdues parts per mantenir la fi del tractament. Quan ja no sigui necessari per a aquesta finalitat, les dades seran eliminades amb mesures de seguretat adequades per garantir la “pseudonimizació” o la destrucció total d’aquestes.


LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de contracte de subscripció a les activitats que promou l’empresa i la gestió a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat).

L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de serveis.


A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES VOSTRES DADES?

No es comunicaran les dades a cap destinatari, excepte per complir una obligació legal.