Arxiu de Noticies

Entrevista a la presidenta del patronat del FIL, Pilar Salat

Entrevista a la presidenta del patronat del FIL, Pilar Salat

Juliol 2024- Amb motiu del 25è aniversari del FIL i la implantació de la nova imatge corporativa, la Sra. Pilar Salat ha concedit una entrevista a Ràdio Esparreguera. Escolteu-la aquí.

25è aniversari del FIL

25è aniversari del FIL

Juliol 2024- El 1999, ara fa 25 anys, sorgeix una inquietud compartida pels ajuntaments d’Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera, Sant Esteve de Sesrovires i Collbató: la de donar resposta a les necessitats de col·lectius vulnerables amb discapacitat. Per aquest motiu, decideixen trobar-se amb l’objectiu comú de tirar endavant un projecte que donés cabuda a les problemàtiques d’aquestes persones. D’aquest germen sorgeix el FIL. Avui, amb un creixement notori tant en l’àmbit econòmic com geogràfic, la fundació veu l’oportunitat de redefinir la seva identitat per millorar la seva visibilitat i consolidar la seva missió i valors arreu del territori.

Seguir llegint

Inauguració club de lectura

Inauguració club de lectura

Febrer 2024 – Què és la Lectura Fàcil? La lectura fàcil s’adreça a tothom i en especial a les persones amb dificultats lectores transitòries (immigració, incorporació tardana a la lectura, escolarització deficient…) o permanents (trastorns de l’aprenentatge, diversitat funcional, senilitat…)
Els llibres: seleccionem obres literàries comprensibles i accessibles, que utilitzen un llenguatge clar i directe.
El Club: som un espai de trobada on els membres poden compartir les seves experiències de lectura, opinions i emocions sobre els llibres seleccionats.
Inclusió: promovem la lectura inclusiva entre persones que podrien sentir-se marginades del món literari convencional, fent-la més accessible i enriquidora per a tothom.
A La Pedrera, els dijous cada quinze dies. Apunta-t’hi a lapedrera@auriafil.org

Com no morir esclafat per la teva safata d’entrada

Com no morir esclafat per la teva safata d’entrada

Febrer 2024 – Una proposta per la gestió del correu: aquí.

Llegeix LIFO (Last In-First Out): els correus més nous primer!
Les 4 D: per cada correu pren una d’aquestes decisions: Fes (Do), elimina (Delete), ajorna (Defer) o delega (Delegate)
Obre el correu en un horari fix en diferents moments del dia. Un cop llegits:
Atén primer els correus més importants (pel remitent o pel projecte) i la resta llegeix-los més tard. Intenta no esmerçar-hi més de 2 minuts per cada correu
Si són respostes molt complexes, reserva’t un altre moment del dia per posar-t’hi amb calma
Utilitza les regles, els filtres, les banderetes i/o els colors per classificar els correus a la teva safata.

Valors AuriaFil

Valors AuriaFil

Febrer 2024 – Compartim els valors d’AuriaFil que inspiren el nostre dia a dia i que ens ajuden a evitar dinàmiques empresarials rutinàries. T’inspiren a tu també? Què hi afegiries? Aquí.

Neteja d’escales mecàniques

Neteja d’escales mecàniques

Febrer 2024 – La neteja d’escales mecàniques és una tasca molt especialitzada amb què eliminem de manera efectiva tot tipus de residus, incrustacions, greixos, vessaments, objectes estranys i pols endurida. L’objectiu principal és que les vostres instal·lacions es vegin netes i lluents però també reduir els costos de manteniment i prolongar-ne la vida útil.

Per obtenir els millors resultats, disposem de maquinària industrial d’alta tecnologia i personal especialitzat que ha estat format i capacitat de manera específica per dur a terme aquestes feines.

Consulta els nostres serveis per a més informació.

Pla estratègic 2024-2026

Pla estratègic 2024-2026

23 de gener 2024 – Celebrada la primera reunió del Patronat de 2024 presidida per la nostra presidenta Pilar Salat. El director, Jordi Minguito, hi va presentar el Pla estratègic 2024-2026 amb les línies que han de marcar el nostre camí els pròxims mesos. Encetem aquesta nova etapa amb il·lusió i empenta per continuar treballant per la plena integració social dels col·lectius desafavorits.

Nou contracte de manteniment Sitelec

Nou contracte de manteniment Sitelec

Gener 2024 – Contents d’anunciar un nou contracte de manteniment Grup Sitelec. En aquest cas, de manteniment de fonts a Parla.

Estarem ocupats realitzant treballs clau com a neteja, reparació, pintat de canonades i tractament anti òxid, impermeabilització i manteniment de legionel·la.
Compromesos amb l’excel·lència!

Parcs i jardins

Parcs i jardins

Gener 2024 – Aquests dies estem treballant per a Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona realitzant el servei de conservació de la jardineria dels jardins de Vil·la Amèlia i Vil·la Cecília, Parc de Monterols i del Parc del Putxet. Hi dediquem 8 operaris que utilitzen dos vehicles amb distintiu Zero i, gairebé en la seva totalitat, maquinària elèctrica. Més imatges.

Balanç anual del 2023

Balanç anual del 2023

Gener 2024 – S’ha acabat el 2023 i és hora de fer balanç. La nostra família AuriaFil ha crescut a pas de gegant: hem atès centenars de persones i hem aconseguit un augment significatiu de clients. Estem profundament agraïts amb tots els que han confiat en nosaltres. La vostra confiança ens impulsa a seguir treballant incansablement per a la inclusió laboral. Veure el balanç